Afterski-11_retush_singel_2.jpg
Våra tjänster /

En smart lösning som genererar ett - åh fan!

Visst, vi må ha kontor i centrala Stockholm, men det hindrar inte att vårt förhållningssätt är att vara norrländska och bejaka det positiva utanförskapet i att inte tänka och springa som flocken.

Vi gör inte kommunikationslösningar för att vara balla på Riche, vi gör kommunikationslösningar som vässar kundens affär, punkt. Vi antar den utmaningen och inspireras av de nya frågeställningarna och de nya krav vi möter. Det gör oss bättre att övervinna nya problem. Vi lär oss ständigt och utvecklar vår kompetens genom att göra det vi inte kunde. I går.

Vi söker därför kunder som kan utmana oss. Som tar oss till nya platser. Nya lösningar. Vi ska orka vara i det obekväma. Där det kanske gör lite ont för kunden, eller för oss själva. Ofta ligger de nya radikala lösningarna där. Att faktiskt tänka kreativt, på riktigt. Vi människor är trygghetssökande vanedjur, så att tänka nytt är i grunden just obekvämt. Och svårt. Därför är ifrågasättande och förmågan att ständigt kasta om perspektiven centralt för oss. Vi vill uppnå åh-fan-ismen, där kunderna får räta på sig i stolen.

Tjänsteområdet idé omfattar: kommunikationsidéer och kommunikationskoncept (kampanjer) samt kreativ kvalitetssäkring. 

Referenscase inom Idé