WebbenMerVinter.jpg

Äntligen ännu mer Vinter!

Publicerad i:

Vinter förstärker sitt erbjudande inom PR med rekryteringar från bland annat TV4, Expressen och Retriever.
Helena Eriksson, vd Vinter:
- Vi utvecklar vårt erbjudande för att kunna hjälpa företag och organisationer att möta dagens krav på realtidskommunikation i egna och förtjänade kanaler. Från strategi till action.

Vinter fortsätter att växa inom PR, content och SoMe. Bland nyförvärven märks erfarna redaktörer från medier som Expressen och TV4. Ronny Olovsson, partner och PR-strateg med förflutet som journalist på Aftonbladet:
- Vi ser en stark utveckling mot just det redaktionella arbetet i realtid med våra kunder. Vi jobbar helt enkelt allt mer som en integrerad nyhetsredaktion ihop med kunden där vi sedan publicerar kundens content i alla tillgängliga medier, egna så väl som förtjänade. Och även i köpta format efterfrågas nativelösningar som behöver vasst content. Självklart är erfarna redaktörer och journalister då väldigt lämpliga medarbetare, de har en stor vana att snabbt identifiera relevant innehåll och presentera det på ett attraktivt sätt.
- Vi är väldigt glada över att kunna presentera ett gäng nya härliga kompisar idag. De adderar en spännande kompetens som ökar våra möjligheter att leverera action till våra kunder.

Anna Stenberg, som går från TV4 till Vinter:
- Jag har varit lite nyfiken på byråvärlden en tid och när jag såg att Vinter sökte en PR-strateg kändes det för spännande för att inte hoppa på. Även om jag kommer att ha min arbetsplats i Stockholm i första hand, är jag ju norrbottning och ursprungligen från Luleå. Så, som bonus får jag även emotionellt närmare ”hem”. Nu ska vi växla ut min kunskap och mina erfarenheter till Vinters kunder, det kommer att bli fantastiskt roligt och spännande.

De nya på Vinter:
Anna Stenberg, NY PR-strateg.
Gjort: TV4, programledare, redaktör för bland annat Nyhetsmorgon. Dessförinnan programledare och producent på Sveriges Radio, samt redaktör på Norrbottens Media.
Gör på Vinter: PR-strateg. Utvecklar kundens egna och förtjänade kanaler.

Hannah Boman, NY Content Manager.
Gjort: Reporter och webbredaktör på Expressen. Dessförinnan reporter på Gotlands tidningar och Journalistutbildning på Stockholms universitet.
Gör på Vinter: Content Manager.

Simon Sörestam, NY Digital Strateg.
Gjort: Utbildad digital strateg YH, mediekommunikationsvetenskap LTU, podd-producent bland annat Affärspodden åt Eljester.
Gör på Vinter: Digital strateg med inriktning på köpt kommunikation i sociala medier.

Caroline Johansson, NY Planner.
Gjort: Masterexamen i statskunskap från Uppsala Universitet samt University of Connecticut, fyra år som medieanalytiker på Retriever i Stockholm.
Gör på Vinter: Planner. Utvärderar kunders mediebild och kommunikation i redaktionella så väl som sociala medier.

Och i vårt Vinter.Lab:
Per Järvinen, NY UX-designer.
Pluggar: Student Digital tjänsteutveckling LTU. Läst design, UX och programmering.
Gör på Vinter: UX-design.

Nikita Rönning Ledström, NY Content Manager.
Pluggar: Digital strategutbildning, YH.
Gör på Vinter: Rörligt content samt digital distribution.

Vinter är en digital kommunikationsbyrå med kontor i Stockholm och Luleå, verksam framförallt i Norden med kunder som Bosch, Sharp, Grohe, Cramo mfl. Byrån vann Årets Byrå 2012 och 2015 och är nominerad finalist även i år.

För mer information:
Ronny Olovsson, partner och PR-strateg: 070-554 32 13

rekrytering pr sociala-medier

Publicerat torsdag 1 februari, 2018

Läs också: