Dinerfordogs.png

Lily’s Kitchen Hundrestaurang

Publicerad i:

När den brittiska hund- och kattmatstillverkaren Lily’s Kitchen skulle etablera sig i Sverige fick Vinter uppdraget att hjälpa till med lanseringen. Eftersom produkterna från Lily’s Kitchen bara innehåller naturliga och organiska ingredienser såg vi en självklar plats för dem i sammanhang där vi människor äter bra mat med hög kvalitet.

Lösningen blev därför att starta Lily’s Diner. Den första hundrestaurangen som någonsin funnits under Smaka på Stockholm, en av världens största matfestivaler. En restaurang som fick stort genomslag i media – samtidigt som både hundar och människor fick upp ögonen för Lily’s Kitchen.

 

Dinner for dogs

Inbjudan Very important dog

 

 

Pressbevakning Dinner for dogs 

Inbjudan Dinner for dogs

Publicerat måndag 1 januari, 2018