ÄH Energy Wall 1920x1080 pxl.png

In i väggen för Älvsbyhus

Publicerad i:

Vinter har tillsammans med Älvsbyhus tagit fram en tydlig identitet för företagets helt nya väggkonstruktion som fått namnet Energy Wall.
Kent Johansson, vd på Älvsbyhus:
- Väggen är en hållbar konstruktion i ordets dubbla bemärkelse, som vi valt att kalla Energy Wall. En väggkonstruktion som bär framåt i det att den har prestanda som tar höjd för än hårdare miljökrav så väl som allt vad vårt arktiska klimat kan hitta på vädermässigt.

Jens Sundström, teknisk chef på Älvsbyhus tillägger:
- Vår treskiktsvägg med över 300 millimeter isolering klarar både de tuffaste klimaten och kraven. Den säkerställer att du får ett sunt och friskt hus med kanske marknadens mest avancerade och moderna yttervägg.Från Vinters sida har man hämtat inspiration till det grafiska manéret från populärvetenskapen.
- Grafiskt ville vi lyfta fram konstruktionen som hjälte och valde att dra isär väggen på ett populärvetenskapligt manér för att visa upp det hela. Genom att också ge väggen ett egennamn stärker vi produktfördelen då berättelsen blir tydligare och starkare identitetsmässigt, säger Fredrik Johansson, designstrateg på Vinter.

Läs mer om Energy Wall här. 

älvsbyhus energy wall design Grafisk design

Publicerat fredag 17 mars, 2017

Läs också: