sony.jpg

Klickrekord för bussföraren Sony

Publicerad i:

Vinter har hjälpt lokaltrafiken i Umeå att bli mer rörliga i egna kanaler och då pratar vi framför allt Facebook där Ultra har en stor del av sina kunder.

 I en serie filmer valde Vinter att involvera förarna som är de som varje dag möter resenärerna, alltid sittandes bakom ratten i uniform.

-Vi ville visa en annan sida av dem och på ett lite mer dokumentärt sätt, så vi tog hjälp av dokumentärfilmaren Jimmy Sundin, berättar AD Henrik Larsson som tillsammans med copywriter Britt-Marie Rauman Krohn står bakom idén.

Och hittills har fyra filmer producerats med förarna Elin, Håkan, Göran och Sony. Alla filmer har haft många visningar och fått många positiva kommentarer. Särskilt filmen om Sony, eller Dharminder Singh som han egentligen heter, slog alla rekord när det gäller antalet visningar (42 000), gilla (1100), delningar (93) och kommentarer (76) på Ultras Facebook-sida. Kul att se sådant engagemang! 

-Förarna är oerhört viktiga i vårt arbete att öka resandet i Umeå. Att visa livet utanför bussen ger en mänsklig touch som stärker föraryrket men också vårt varumärke, säger Fredrik Forsell, kollektivtrafikchef Umeå kommun.

 

 

 

 

 

 

 

film rörligt ultra

Publicerat tisdag 21 februari, 2017

Läs också: