shutterstock_558234748.jpg

Filmproducent med brett kunnande

Publicerad i:

Vinter gör mycket film. Det är precis därför vi söker en eller två personer till som ska stärka vårt arbete med rörligt content i alla dess former. Det kan handla om allt från hanterbara reklamfilmsproduktioner till enkla parallaxeffekter och ”KIT-filmer”. Vi söker en person som kan pre-production, som kan tänka lite manus och idé och som kan filma och klippa. Vi söker helt enkelt ett Kinderegg. Alternativt blir det två personer som kompletterar varandra. Givetvis har du någon form av utbildning men du behöver inte ha gått Stockholms Dramatiska Högskola, allra viktigast är att du vet att du kan tänka, fota och klippa. Och att du kan jobba med snabba puckar och ändå leverera bra kvalitet.

Önskade måsten och bör:

  • Du bör ha lämplig utbildning, eller annan relevant erfarenhet
  • Du måste kunna foto, kunna filma krispiga snygga bilder
  • Du måste kunna hantera Premiere, After Effects och/eller Final Cut Pro.
  • Du måste gilla att omvärldsbevaka det som sker inom området
  • Du måste vara duktig, snäll och trevlig. 


Vinter kan erbjuda ett spännande jobb på en bra arbetsplats med goda vänner och utmanande kunder. För mer information kontakta Helena Eriksson 070-629 15 10 eller Magnus Ahlqvist 070-289 89 80. Skicka din ansökan med cv senast den 14 mars till jobb@vinter.se

Placering: Luleå

Publicerat tisdag 27 februari, 2018