shutterstock_558234748.jpg

Digital Strateg med distributionsansvar

Publicerad i:

Som Digital Strateg med distributionsansvar ingår du i ett team som har till uppgift att utveckla Vinters erbjudande främst inom sociala medier och Google AdWords. Du är en av de som ser till att våra kunder väljer rätt sponsrings- och innehållsstrategi för exempelvis Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn. Du kan tekniken, verktygen och funktionerna bakom de viktigaste distributionskanalerna.

Ditt fokus kommer att handla om att genomföra (sätta mål, välja strategi, publicera, sponsra) och administrera (följa upp och rapportera) kampanjer hands-on i de olika administrationsverktygen, inte på att producera själva inläggen.

Önskade måsten och bör:

  • Du bör ha lämplig utbildning, eller annan relevant erfarenhet
  • Du måste kunna allt om att köpa och sponsra i sociala media
  • Du måste vara mer än hyfsad på Google AdWords och nativeannonsering
  • Du måste gilla att omvärldsbevaka det som sker inom området
  • Du måste vara duktig, snäll och trevlig

Vinter kan erbjuda ett spännande jobb på en bra arbetsplats med goda vänner och utmanande kunder. För mer information kontakta Helena Eriksson 070-629 15 10 eller Magnus Ahlqvist 070-289 89 80. Skicka din ansökan med cv senast den 14 mars till jobb@vinter.se

Publicerat måndag 26 februari, 2018