stockholmskontoret-3.jpg

Vinter växer i Stockholm

Publicerad i:

Vi välkomnar två nya kollegor till Åsögatan: content managern Sandra Johansdotter och ad:n Jocke Söderqvist.

Hur känns det att börja på Vinter?

Sandra: Det känns väldigt kul! Byrån har många spännande projekt igång, trevliga kunder och står med fötterna på jorden hela vägen. Det är sju år sedan jag flyttade söderut, så jag är glad över att ha så många väster- och norrbottniska kollegor igen.

Jocke: Det känns superkul och jag är peppad.

Hur kommer du att förgylla livet för Vinters kunder?

Sandra: Genom att alltid tänka på sociala och digitala medier i första hand och arbeta utifrån det.

Jocke: Jag hoppas kunna tillföra mycket med min erfarenhet. Jag är kreatör i grunden och har jobbat på ett flertal reklambyråer men har också arbetat mycket med film, främst som regissör. Har även jobbat på några av Sveriges ledande eventbyråer. Jag brinner för att hitta kreativa koncept och idéer som verkligen gör skillnad för kunden.

Sandra, du har ju drivit klubb förut. Hur var det?

Glittrigt! Vi var en grupp som bestämde oss för att skapa det utrymme vi själva saknade i Stockholm under den tiden. Vi använde oss av sociala medier och word of mouth för att komma i kontakt med vår målgrupp, sedan ansträngde vi oss för att bygga en känsla av kompisgäng och hemmafest runt våra event. Alltihop helt utan budget, vilket definitivt kickade igång kreativiteten.

Jocke, du är ju en sann göteborgare. Hur många Glenn känner du?

Faktum är att jag inte känner en enda Glenn men däremot är jag mycket nära vän med Glen Close. (insert trumvirvel, red:s anm)

Hur kommer man i kontakt med er?

Sandra: Jag finns på Instagram som @sandrajohansdotter, svarar alltid på mejlen och har snabba sms-tummar: sandra.johansdotter@vinter.se och 070–562 42 12.

Jocke: Enklast via mejl: joakim.soderqvist@vinter.se eller på mobil 0708-37 13 96.

Publicerat fredag 8 september, 2017