smartLivingTopbild.jpg

Älvsbyhus och Vinter startar Smart Living

Publicerad i:

Tradition. Kvalitet. Och ett svårslaget pris. Ungefär där har ni bilden av Älvsbyhus idag. Men hur är det med kreativiteten och moderniteten?
- I fabriken vinner Älvsbyhus matchen lätt. Men när det kommer till de lite mjukare värdena finns det fortfarande en väldigt ensidig - och ren felaktig - bild av företaget, säger Ronny Olovsson.

För att helt enkelt bevisa motsatsen, har Vinter och Älvsbyhus startat Smart Living - ett digitalt magasin för husälskare som söker inspiration till inredning och attraktiv design.
- Vi vill bjuda på tips och trendspaningar för alla som älskar att utveckla sitt hem. Det är tips som naturligtvis kan fungera i alla hus, men som funkar ypperligt i Älvsbyhus nya moderna planlösningar. Vi besöker hem och familjer som hittat smarta och spännande lösningar. Och vi sammanställer experternas bästa råd, säger Mariana Vnuk, redaktör på Vinter.

Jennifer Johansson, marknadsansvarig på Älvsbyhus, är inne på samma linje:
- Vi vill på det här sättet visa upp våra nya attraktiva hus och planlösningar och låta fler förstå vad som kan vara möjligt om du väljer att bygga ett av våra hus. Men också rent allmänt bjuda på tips och idéer som kan utveckla allas hem.

Smart Living, som är en del av Älvsbyhus nya webb, ger tillsammans med den mer tekniska och praktiska husbyggarprocessen en hjälpande hand för de alla de som funderar på att bygga eller förnya sitt hem.
- Vår syn på webbplatser är att det kan finnas otroligt många startsidor beroende på vad som är just ditt intresse. Artiklarna i Smart Living blir en av de ingångarna till Älvsbyhus nya webb, inte minst riktigt delningsbara i sociala kanaler och därmed en bra besöksanledning. Och eftersom de ska berätta om design och vara inspirerande har vi tagit fram ett eget magasinsuttryck som levererar mot det, tillåtit ett eget magasin ta sin form, säger Ronny Olovsson.

Smart Living hittar du här.Publicerat tisdag 21 februari, 2017