Vinter-1920x1080-recruit.png

Vinter söker strateg till sin nya internetresa

Publicerad i:

Att lyckas med digital transformation är en av de viktigaste framgångsfaktorerna för både oss och givetvis våra kunder. Att lyckas navigera rätt på internet är idag helt avgörande om man ska lyckas nå ut med sitt budskap utan att drunkna i en ocean av kommunicerande varumärken, adblockers och nättroll.

Vinter söker en person som på ett självklart och tryggt sätt kan leda oss och våra kunder rätt i detta universum. En analytisk och nyfiken reseledare som har koll på vår digitala omvärld. Vi söker en visionär och inspiratör som trivs lika bra i rampljuset som på en ranglig pall intill våra kreatörer. Det nya i vår resa berättar vi mer om när du hör av dig.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peder Hansson på rekryteringsföretaget Terminalen Executive Search. Du når honom på telefon 0730-26 80 30 eller via peder.hansson@terminalen.nu

Skicka din ansökan senast 13 januari till www.terminalen.nu/rekryteringar

Placeringsort: Pendlingsavstånd från Luleå eller Stockholm.

 Vinter är en av Sveriges bästa kommunikationspartners. Som vinnare av ”Årets Byrå!” vet vi att våra kunder tycker att vi tillför konkret affärsnytta. Vinter jobbar med strategi, idé och action i alla typer av kommunicerande kärl. Vi leder varumärkesprocesser som ofta innehåller affärsutveckling samt organisations- och kulturförändringar. Vi jobbar med intern- och extern kommunikation som gör skillnad. Och vi håller utbildningar. Men givetvis är fundamentet i vår verksamhet att knäcka den goda idén, att lösa de kommunikativa problemen. Och att sedan göra action av detta. Vinter har kontor i Luleå, Skellefteå, Umeå och Stockholm. Läs mer på vinter

Publicerat torsdag 22 december, 2016