/media/239330/storahamndagen_vinterwebbpx.

Vinter flaggar för Stora Hamndagen

Publicerad i:

Sedan våren samarbetar Vinter med Luleå Hamn och deras event Stora Hamndagen som genomförs lördag 20 augusti. Det är första gången Luleå Hamn bjuder in allmänheten för att visa upp de olika företagen som finns i hamnen som för övrigt är Sveriges fjärde största.

– Det är en unik möjlighet att se alla verksamheter som verkar här ute, säger Henrik Vuorinen, VD Luleå Hamn. Han hoppas att många tar chansen att komma hit för att se räddningsinsatser på öppet vatten, gå ombord på isbrytare och ta del av andra aktiviteter för hela familjen.

Vinter har varit med i planeringen och det kommande genomförandet av eventet och har tagit fram det övergripande kommunikationskonceptet samt producerat material för olika kanaler. Det mesta sker digitalt via kampanjwebben storahamndagen.se, inlägg och filmer på Facebook, banners och nyhetsbrev men även i print som affischer och banderoller samt radioreklam.

En kul detalj i det grafiska manéret är flaggorna som hämtats från det internationella flaggalfabetet där varje flagga motsvarar en bokstav och ett budskap. Kan du tyda vad våra flaggor betyder?

Arbetsgrupp Vinter:

 

stora hamndagen event rörligt

Publicerat onsdag 10 augusti, 2016

Läs också: