Din nya Facebook-profil

Publicerad i:

Facebook hade sin utvecklarkonferens F8 igår. De visade en stor uppdatering på alla profilsidor som kommer att lanseras inom ett par veckor – Timeline. Det här är allt enligt trenden “Data as a platform”, alltså, att bygga applikationer som baseras på, och använder den enorma mängd data som vi alla genererar om oss själva och andra + att hitta sociala kopplingar och mönster i datan.

På den nya profilsidan så kommer också appar som Spotify, RunKeeper och annat att integreras mycket tydligare och få fler sociala kopplingar än tidigare (ex Spotify: “You and 4 others are listening to Gyllene Skor by Bröderna Herrey”).

Kommer att bli spännande att se hur denna nya funktionalitet kan utnyttjas och användas för att skapa engagemang, interaktion och relationer!

 

facebook profil sociala-medier timeline uppdatering

Publicerat fredag 23 september, 2011

Läs också: